Головна » 2013 » Ноябрь » 28
Like
7

Я, Молнар Златослава, голова учнівського самоврядування «Родина» Макарівської загальноосвітньої школи І - III ступенів. Очолюю учком перший рік, але у своїй роботі керуюсь девізом :  «Я – найкращий. Ти – найкращий. І всі ті, хто з нами є найкращі» Це означає, що я поважаю і рахуюся з думкою кожного члена своєї команди, ніколи не ставлю власні інтереси і амбіції вище громадських, вважаю всіх членів учкому рівними в правах. Принциповим для моєї команди є положення: «Самі вирішили - самі зробили - самі відповідаємо»

 Елементи дорослого громадського життя моделюються в нашому навчальному закладі через учнівське самоврядування. Основна його мета - виховувати у школярів активну життєву позицію.  ... Читати далі

Переглядів: 836 | Добавил: MS_creative | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
8

Людської пам’яті мости…

Мітинг-реквієм до 80 роковин Голодомору 1932-1933 років

20 листопада учнівський та педагогічні колективи, громадськість села  вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932 - 1933 років. Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших  таких сторінок - Голодомор , який призвів до небачених безневинних  жертв. Урочистий мітинг-реквієм "Людської пам'яті мости..." присвячений пам'яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду, заподіяного  тоталітаризмом у 1932-1933 роках,  пам'яті українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі після найбільшої трагедії XX століття. 

У проведенні заходів з нагоди  скорботних роковин взяли участь очільники районної влади та представники відділу освіти Мукачівської райдержадміністрації: Біров О.З., заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації,  ... Читати далі

Переглядів: 678 | Добавил: MS_creative | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
4

      Кожна епоха дарує людству нові винаходи і відкриття. Але найбільшим таким винаходом було письмо. Адже саме завдяки написаному слову люди збагнули світ і  своє місце в ньому, можливість зберегти істинне знання. Продовжуючи кращі традиції писемності українського народу, виховуючи молоде покоління в любові й повазі до рідного слова, в збереженні кращих надбань світової цивілізації, 8 листопада в школі традиційно відзначався день писемності та мови "Рідна мова чиста, як роса" До проведення  свята приєдналися всі учні школи. Початківці  виступили з літературним монтажем "Звучи, рідна мово"; драматичний гурток представив сценку "Чия мова найкраща"; учні 6 та 8 класів підготували загальний сценарій "Соловїна мова серця і душі"; вокальний ансамбль доповнив свято піснями на відповідну тематику. Бібліотекар школи  оформила книжкову виставку "Від кирилиці до Кобзаря".

Переглядів: 603 | Добавил: MS_creative | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0) Поділитися: