Головна » 2015 » Март » 18
Like
5

76 років минає з того незабутнього березневого дня 39-го року, коли наше невеличке Закарпаття гордо заявило на весь світ, що стало вільним і незалежним.

Закарпатці не тільки гордилися своєю незалежністю. Вони зі зброєю в руках піднялися на захист молодої держави. Таким чином, Карпатська Січ першою в Європі вчинила опір агресору. Сотні юнаків та дівчат полягли на полі бою, ще більше було розстріляних та закатованих у концтаборах. Такою драматичною і героїчною була доба Карпатської України та доля її учасників. Щороку наша школа приєднується до вшанування цих трагічних подій у історії народу. 16 березня відбулася загальношкільна лінійка, на якій було оголошено наступний план заходів:


1. Провести виховні години на теми:
- 3-4 класи «Карпатська Україна - наша історія. Рідний край на території України»
- 5-8 класи «Карпатська Україна»             
- 9-11класи «Велич і трагедія Карпатської України»

2. Провести учнівську конференцію у 9-11 класах на тему: «Велич і трагедія Карпатської України», з нагоди 76-річниці Карпатської України
3. Оформити виставку художньої літератури на тему: «Карпатській Україні-76»  ... Читати далі

Переглядів: 627 | Добавил: NS_creative | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
9

Згідно плану роботи  методичного об’єднання вчителів початкових класів було проведено відкритий урок з математики у 2 класі на тему: «Застосування таблиці множення та ділення для знаходження значень виразів. Розв’язування задач на засвоєння таблиці ділення на 5. Розв’язування рівнянь» - вчитель  Геревич З.В.
Мета уроку: повторити і закріпити таблиці множення і ділення чисел 2, 3, 4, 5; вправляти учнів у розв’язуванні вправ і задач на засвоєння таблиць множення і ділення; розвивати  творчі здібності; виховувати самостійність.
Обладнання: картки із завданнями, ПК, підручники, робочі зошити, геометричні фігури.
Тип уроку: закріплення вивченого матеріалу. ... Читати далі

Переглядів: 3377 | Добавил: MS_creative | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися: