Головна » 2016 » Март » 10
Like
2

З 2 по 10 березня у школі були проведені заходи, присвячені 202-й річниці з дня народження Т.Г. Шевченка. Вчителі української мови та літератури Лендєл А.В., Гранчак М.Ю., та Печора Н.І., залучили учнів до заходів, присвячених 202-й річниці. Школярі декламували вірші Великого Кобзаря, представили свої малюнки, подорожували сторінками його життя. Цікавим пройшов конкурс проектів "Мова Шевченка - моя рідна мова" та виставка-конкурс вишивок і вишиванок. Незважаючи на плинність час і подій «Тарасове слово» живе й сьогодні. Воно наповнене змістом, що непідвладний змінам поколінь та актуальне для кожного українця впродовж усієї нашої історії, адже воно про нас. Про наші прагнення і мрії, про наші сподівання. А найголовніше – про наше споконвічне прагнення жити у вільній незалежній Україні. ... Читати далі

Переглядів: 626 | Добавил: MS_creative | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня в Макарівській ЗОШ I-III ступенів відбувся святковий концерт, який подарували учні 8 – го класу під керівництвом вчителя української мови та літератури Печора Н.І. 
З нагоди свята, учні підготували для вчителів цікаву концертну програму, насичену різними вокальними, танцювальними та театральними номерами. Учні 8 класу з найщирішими і теплими побажаннями привітали всіх жінок: мам, бабусь, вчителів, улюбленого класного керівника Надію Іванівну Печора з 8 Березня.
Жіноче свято і весна несуть з собою дні погожі. По всій Землі, для всіх людей - Весна і жінка дуже схожі. Зі словами привітань до всіх присутніх звернулась класний керівник 8-го класу Печора Н.І.. Здоров'я, ніжності, тепла, кохання вам бажаємо, Із першим святом навесні усіх жінок вітаємо!
Також зі слова ... Читати далі

Переглядів: 991 | Добавил: MS_creative | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (0) Поділитися: