Головна » 2016 » Март » 10 » Учні школи привітали жінок зі святом 8 Березня
21:43 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Учні школи привітали жінок зі святом 8 Березня

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня в Макарівській ЗОШ I-III ступенів відбувся святковий концерт, який подарували учні 8 – го класу під керівництвом вчителя української мови та літератури Печора Н.І. 
З нагоди свята, учні підготували для вчителів цікаву концертну програму, насичену різними вокальними, танцювальними та театральними номерами. Учні 8 класу з найщирішими і теплими побажаннями привітали всіх жінок: мам, бабусь, вчителів, улюбленого класного керівника Надію Іванівну Печора з 8 Березня.
Жіноче свято і весна несуть з собою дні погожі. По всій Землі, для всіх людей - Весна і жінка дуже схожі. Зі словами привітань до всіх присутніх звернулась класний керівник 8-го класу Печора Н.І.. Здоров'я, ніжності, тепла, кохання вам бажаємо, Із першим святом навесні усіх жінок вітаємо!
Також зі словами привітань та подяки, привітав всіх заступник директора школи з ВР Мейсар С.Ф.. Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня! Це свято є втіленням вашої неповторної краси, дивовижної тендітності та ніжності. Жінка як символ розквіту весни уособлює в собі найкращі людські цінності – сердечність, доброту, кохання. У ці святкові дні побажав всім сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, миру і надії, гарного настрою, міцного здоров’я, вічної молодості, наснаги, впевненості у завтрашньому дні, нових професійних успіхів і життєвих перемог.

 

Переглядів: 989 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar