Головна » 2016 » Март » 24
Like
4

Сьогодні, 24 березня 2016 року, на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, пройшов огляд-конкурс  художньої самодіяльності серед учнівських колективів загальноосвітніх навчальних закладів району під назвою «Самоцвіти дитячих талантів». У нашій величезній країні живе багато людей. І у абсолютно кожного є свої таланти. Практично всі від народження наділені певними здібностями. Українці не лише прекрасні науковці, винахідники, майстри різних професій. Серед нас також є чимало творчо обдарованих особистостей. Одні люди вміють гарно співати або писати вірші, інші – малювати чи танцювати. Все залежить від вподобань та захоплень. Талант – це Божий подарунок людству. Тому його слід берегти і розвивати. І ніколи, ніколи не потрібно "заривати його у землю". 
Виявлення та підтримка творчих здібностей талановитих дітей та молоді – ось основна мета  конкурсу. З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців.
Учні нашої школи теж взяли активну участь у цьому святі. Програма  підбиралась дуже ретельно. У виконанні хору та вокального ансамблю прозвучали пісні: «Боже великий», «Україна», «Діти України», «Била мене мати», «Колискова майбуття», «Рушничок»,  «А роси падають в траву», під керівництвом Варваринець Б.В. Відчувалися справжнє художнє виконання творів, чистота співу хорового та вокального колективів. Учні продемонстрували високу культуру співу та вокальну майстерність. ... Читати далі

Переглядів: 712 | Добавил: MS_creative | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0) Поділитися: