Головна » 2016 » Март » 24 » Самоцвіти дитячих талантів - 2016
21:36 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Самоцвіти дитячих талантів - 2016

Сьогодні, 24 березня 2016 року, на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, пройшов огляд-конкурс  художньої самодіяльності серед учнівських колективів загальноосвітніх навчальних закладів району під назвою «Самоцвіти дитячих талантів». У нашій величезній країні живе багато людей. І у абсолютно кожного є свої таланти. Практично всі від народження наділені певними здібностями. Українці не лише прекрасні науковці, винахідники, майстри різних професій. Серед нас також є чимало творчо обдарованих особистостей. Одні люди вміють гарно співати або писати вірші, інші – малювати чи танцювати. Все залежить від вподобань та захоплень. Талант – це Божий подарунок людству. Тому його слід берегти і розвивати. І ніколи, ніколи не потрібно "заривати його у землю". 
Виявлення та підтримка творчих здібностей талановитих дітей та молоді – ось основна мета  конкурсу. З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців.
Учні нашої школи теж взяли активну участь у цьому святі. Програма  підбиралась дуже ретельно. У виконанні хору та вокального ансамблю прозвучали пісні: «Боже великий», «Україна», «Діти України», «Била мене мати», «Колискова майбуття», «Рушничок»,  «А роси падають в траву», під керівництвом Варваринець Б.В. Відчувалися справжнє художнє виконання творів, чистота співу хорового та вокального колективів. Учні продемонстрували високу культуру співу та вокальну майстерність. Учениця 1-го класу Караманич Катерина (керівник Гардубей М.В.)  та учениці 5-го класу продекламували вірші: «Я -  українка» та «Заповіт» в перекладі англійською мовою (керівник Фазекош В.І.) Також, духовий оркестр та ансамбль трубачів під керівництвом Мельничок П.Ф. виконали Першотравневий марш та Український танець гопак.
Журі – методисти РМК відзначили наших юних артистів та виразили велику подяку учням та їх керівникам за пророблену працю, гарне виконання номерів, побажали їм нових успіхів, подальшого творчого розвитку, розкривати свої таланти.
Святкова програма закінчилася, кожна людина має свій талант, але далеко не кожен про це здогадується. Змалечку батьки, а згодом вихователі і вчителі виявляють, розвивають та підтримують творчі здібності своїх дітей.

З побажаннями та подальших творчих успіхів звертається і адміністрація та весь колектив нашої школи до учнів: "Необхідно працювати так, ніби таланту у тебе зовсім немає, адже лише завдяки наполегливій праці і прагненню зробити світ кращим, ми можемо досягти непередбачуваних висот».

Переглядів: 710 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 4.5/4 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar