Головна » 2017 » Январь » 10
Like
3

Свято Різдва Христового на Мукачівщині супроводжується веселою колядою, бетлегемами, які несуть радісну звістку від хати до хати. В інсценізованих дійствах, основним лейтмотивом яких є прославлення новонародженого Христа, - закладені багатовікові традиції, столітні звичаї, які мають свої особливі автентичні риси у кожному селі. 
Різдво – це не тільки колядки. Це – обрядові дійства, що відтворюють культурні нашарування багатьох поколінь. Сучасний світ вніс свої корективи, але автентичні слова колядок, як дорогоцінний дар, передають з роду в рід. 
Коли як не на Різдво можна на одній сцені відтворити цілу палітру культурної спадщини району? 
«Ходімо разом до Віфлеєму» - під такою символічною назвою відбувся Мукачівський районний фестиваль колядницьких колективів. На сцені будинку культури села Макарьово свою культурну спадщину, відображену у сучасній творчості, представили ряд населених пунктів району. ... Читати далі

Переглядів: 438 | Добавил: mrsmilebeatbox | Дата: 10.01.2017 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
3

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання організовується з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання для пробного ЗНО, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання. ... Читати далі

Переглядів: 420 | Добавил: mrsmilebeatbox | Дата: 10.01.2017 | Коментарі (0) Поділитися: