Головна » 2017 » Апрель » 07
Like
4

"Здоров'я - це ще не все, але все інше без нього - ніщо" - так говорить народна мудрість. проблема збереження здоров'я належить до тих  глобальних проблем, вирішенняких зумовлює подальший розвиток суспільства.  Саме тому, вчителі нашої школи, працюючи у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагаються допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні уміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху. 
7 квітня міжнародне співтовариство відзначає Всесвітній день здоров'я. Це свято було засноване на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров'я у 1948 році. Його мета - допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров'я та його збереження.
Проведення Дня здоров'я у Макарівській школі розпочався з урочистої лінійки "Молодь обирає здоров'я", яку підготували учні 7-го класу під керівництвом вчителя основ здоров'я Мейсар Н.І. Педагогом-організатором Гузинець Н.І. та медичною сестрою школи Варваринець О.М. проведено конференцію "Ми скажемо "ТАК" здоровому способу життя". Учні 5-8 класів провели флешмоб "Рух - це здоров'я". Класними керівниками та ЗДВР Горват О.М. проведено бесіди "Здорова дитина - здорова нація". 

ФОТОРЕПОРТАЖ

Переглядів: 479 | Добавил: Cristal | Дата: 07.04.2017 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
3

З першими променями весняного сонечка, пахощами зораної землі приходить в Україну свято Благовіщення. Саме цього дня вісник Божий, Архангел Гавриїл приніс чудову, благу звістку про майбутнє народження Сина Божого.
Шановні батьки, учні та вчителі! Вітаємо Вас з величним і світлим святом Благовіщення та щиро бажаємо, щоб щастя та добро ніколи не полишали Вашої оселі, щоб кожний куточок нашої країни, кожна родина, кожна людина у цей день відчула радість, тепло та затишок. 
Нехай у кожну домівку приходять лише добрі новини, які наповнюють снрця людей радістю і світлом
З повагою Адміністрація школи

Переглядів: 495 | Добавил: Cristal | Дата: 07.04.2017 | Коментарі (0) Поділитися: