Головна » 2017 » Апрель » 7 » День здоров'я
17:43 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День здоров'я

"Здоров'я - це ще не все, але все інше без нього - ніщо" - так говорить народна мудрість. проблема збереження здоров'я належить до тих  глобальних проблем, вирішенняких зумовлює подальший розвиток суспільства.  Саме тому, вчителі нашої школи, працюючи у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагаються допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні уміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху. 
7 квітня міжнародне співтовариство відзначає Всесвітній день здоров'я. Це свято було засноване на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров'я у 1948 році. Його мета - допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров'я та його збереження.
Проведення Дня здоров'я у Макарівській школі розпочався з урочистої лінійки "Молодь обирає здоров'я", яку підготували учні 7-го класу під керівництвом вчителя основ здоров'я Мейсар Н.І. Педагогом-організатором Гузинець Н.І. та медичною сестрою школи Варваринець О.М. проведено конференцію "Ми скажемо "ТАК" здоровому способу життя". Учні 5-8 класів провели флешмоб "Рух - це здоров'я". Класними керівниками та ЗДВР Горват О.М. проведено бесіди "Здорова дитина - здорова нація". 

ФОТОРЕПОРТАЖ

Переглядів: 482 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.5/4 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar