Головна » 2017 » Октябрь » 18
Like
1

Відповідно до наказу управління освіти, молоді та спорту Мукачівської РДА 18 жовтня 2017 року у Макарівській ЗОШ І – ІІІ ступенів було проведено День цивільного захисту та об’єктового тренування на тему: „Дії органів управління, сил та структурних підрозділів ЦЗ школи у разі виявлення у навчальному корпусі школи пожежі” під керівництвом начальника ЦЗ школи – директора школи Гардубей М.В.
Перед першим уроком проведено інструктивний збір представників 1-11 класів, поставлено завдання щодо дій, передбачених планом Дня ЦЗ. Класними керівниками та класоводами 1 - 11 класів було проведено виховні години за тематикою ЦЗ – «Допоможи собі сам (Дії населення при надзвичайних ситуаціях)», «Вогонь – друг! Вогонь – ворог!», «Що робити у разі пожежі».
Учнями школи у цей день було переглянуто науково-популярні, документальні фільми та мультфільми з питань цивільного захисту. Було проведено конкурси малюнків серед учнів 1-7 класів за темами «Небезпека очима дітей», «Скажімо наше дружне «Ні!» усім пожежам на землі», «Дії населення у надзвичайних ситуаціях».
Проведено урочисту л ... Читати далі

Переглядів: 453 | Добавил: Cristal | Дата: 18.10.2017 | Коментарі (0) Поділитися: