Головна » 2018 » Февраль » 09
Like
1

У Макарівській школі І-ІІІ ступенів стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки вчителі організували Тиждень початкових класів, який проходив з 5 по 8 лютого 2018 року. У цей період кабінети початкової школи були схожі на вулики, де плідно та згуртовано працювали вчителі та учні. Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.
Девіз тижня: «Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий». У рамках Тижня початкових класів було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.
З першого дня молодші школярі занурилися в круговерть подій. Розпочався Тиждень змістовною та яскравою лінійкою «Ми діти твої, Україно», учасниками якої стали вихованці ГПД 3-4 класів (вихователь Горват Н.В.).
Класовод 2 класу Геревич А.І. провела інтегрований урок-казку з літературного читання на тему: «Незвичайні вчинки. П. Воронько. «Казка про рук ... Читати далі

Переглядів: 487 | Добавил: Cristal | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися: