Головна » 2018 » Февраль » 9 » Тиждень початкових класів
19:57 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень початкових класів

У Макарівській школі І-ІІІ ступенів стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки вчителі організували Тиждень початкових класів, який проходив з 5 по 8 лютого 2018 року. У цей період кабінети початкової школи були схожі на вулики, де плідно та згуртовано працювали вчителі та учні. Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.
Девіз тижня: «Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий». У рамках Тижня початкових класів було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.
З першого дня молодші школярі занурилися в круговерть подій. Розпочався Тиждень змістовною та яскравою лінійкою «Ми діти твої, Україно», учасниками якої стали вихованці ГПД 3-4 класів (вихователь Горват Н.В.).
Класовод 2 класу Геревич А.І. провела інтегрований урок-казку з літературного читання на тему: «Незвичайні вчинки. П. Воронько. «Казка про рукавичку». Діти із захопленням виконували завдання на творчість і креативність, виразно читали, емоційно переказували, розповідали, ділилися своїми думками. Захоплюючим та цікавим став для учнів 1 класу інтегрований виховний захід «Подорож країною Цікавої Математики» (класовод Геревич З.В.). Діти показали знання, які отримали не лише на уроках математики але розповідали і про рослини, допомагаючи Незнайкові знайти дорогу до Квіткового міста. Юні математики були активними, творчими, старанними, показали гарні знання з математики.
Цікавим та пізнавальним став для учнів 3 класу мовний турнір (класовод Сабов Н.М..). Цей захід мав на меті визначити найкращих знавців української мови. Учні із задоволенням приймали участь у вікторині, відгадували загадки, впізнавали героїв українських народних казок.
З метою розширити знання учнів про права та обов’язки громадян, Декларацію прав дитини, підвести учнів до розуміння того, що необхідно не лише знати свої права, але й сумлінно виконувати свої обов’язки; прагнути розуміння необхідності виконувати правила поведінки в школі класоводом 4 класу Фекете Т.І. проведено відкритий урок з курсу «Я у світі» на тему «Права і обов’язки громадян».
Пізнавальним для учнів 3-4 класів стала вікторина «Magic English», що провела вчителька англійської мови Гарапко Г.М. Учасники із захопленням виконували різні завдання. Потік позитивної енергії зарядив радістю та ентузіазмом і учасників, і глядачів.
За підсумками вікторини переможці та активні учасники були нагороджені дипломами та маленькими приємними подаруночками у вигляді валентинок.
Продемонструвавши свою роботу під час проведення відкритих уроків та виховних заходів, учителі початкових класів ще раз довели, що вони є справжніми фахівцями своєї справи, а учні школи – талановиті, розумні, активні і допитливі. А гаслом до кожного уроку стали слова В.О.Сухомлинського: «Щоб дитина була палко зацікавлена у навчанні, їй необхідне багате, різноманітне, приваблююче інтелектуальне життя».
Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою шкільної родини.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 491 | Додав: Cristal | Рейтинг: 1.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar