Головна » 2018 » Февраль » 21
Like
2

Рідна мова – це мова народу, вона передає досвід пращурів для нащадків. Це – скарбниця народної мудрості, криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмочок надії.
21 лютого 2018 року в Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови.
В цей день учні школи брали участь у конкурсі читців, де декламували вірші відомих українських поетів про Україну , про родину та українську мову; згадували її трагічну долю, демонстрували її красу і велич та своє шанобливе ставлення до рідної українької мови.

... Читати далі

Переглядів: 536 | Добавил: Cristal | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський розвиток держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь. Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні.
З нагоди цієї дати у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено ряд заходів, присвячених вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні:
 - Класними керівниками та класоводами проведено виховні уроки мужності «Герої нашого часу»;
 - Бібліотекарем школи організовано виставку літератури «Небесна сотня. Герої не вмирають!»
 - Вчителем історії Горват О.М. проведено засідання круглого столу «А Сотня вже злетіла в небеса…»
 - Проведено загальношкільну лінійку, де хвилиною мовчання вшановано подвиг учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.
 - Для учнів 5-11 класів організовано перегляд документальних фільмів «Зима що нас змінила», «Хоробрі серця. Дебальцеве»
Метою заходів було не тільки бажання нагадати учням про ці визначальні події у новітній історії України, а й виховувати в них патріотичну свідомість, любов до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.

... Читати далі

Переглядів: 518 | Добавил: Cristal | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися: