Головна » 2018 » Май » 26
Like
2

У житті кожної людини є чимало пам'ятних подій. Найбільш пам'ятним для випускників - є свято Останнього дзвоника. Цьогоріч воно стало неповторним і для 16 одинадцятикласників Макарівської школи.
Малиновий передзвін останнього дзвоника відкриває випускникам нову сторінку дорослого життя і горизонти для здійснення мрій та самореалізації. Тепер головне - не помилитися, обрати свою стежку нелегкій круговерті життя, яка матиме кардинальне значення для майбутнього.
Найкращою підтримкою у житті є рідні люди та  той багаж знань, який сьогоднішні випускники виносять із стін школи і поповнюватимуть його упродовж усього життя.
Шкільне свято проходило в урочистій атмосфері. Відкрила свято та першою привітала випускників та всіх присутніх директор школи Гардубей Маріанна Володимирівна. Особливо хвилюючими і трепетними були слова привітань Маріанни Володимирівни для випускників, тому що одинадцять років тому, вона відкрила для них двері до Країни Знань, ставши їхньою першою вчителькою. Вона ділила з ними дитячі радості і печалі, перші перемоги та невдачі.
Також Маріанна Во ... Читати далі

Переглядів: 951 | Добавил: Cristal | Дата: 26.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися: