Головна » 2018 » Май » 26 » Останній дзвінок у школі - перший дзвінок дорослого життя
07:26 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Останній дзвінок у школі - перший дзвінок дорослого життя

У житті кожної людини є чимало пам'ятних подій. Найбільш пам'ятним для випускників - є свято Останнього дзвоника. Цьогоріч воно стало неповторним і для 16 одинадцятикласників Макарівської школи.
Малиновий передзвін останнього дзвоника відкриває випускникам нову сторінку дорослого життя і горизонти для здійснення мрій та самореалізації. Тепер головне - не помилитися, обрати свою стежку нелегкій круговерті життя, яка матиме кардинальне значення для майбутнього.
Найкращою підтримкою у житті є рідні люди та  той багаж знань, який сьогоднішні випускники виносять із стін школи і поповнюватимуть його упродовж усього життя.
Шкільне свято проходило в урочистій атмосфері. Відкрила свято та першою привітала випускників та всіх присутніх директор школи Гардубей Маріанна Володимирівна. Особливо хвилюючими і трепетними були слова привітань Маріанни Володимирівни для випускників, тому що одинадцять років тому, вона відкрила для них двері до Країни Знань, ставши їхньою першою вчителькою. Вона ділила з ними дитячі радості і печалі, перші перемоги та невдачі.
Також Маріанна Володимирівна вручила учням дипломи та грамоти обласного та районного управління освіти за високі досягнення у навчанні та творчі здобутки у 2017-2018 н.р. 

Зі щирими привітаннями та побажаннями звернулася до випускників і класний керівник Гранчак М.Ю., яка побажала учням знайти свою дорогу у житті і втілити в реальність усі найзаповітніші мрії.
Привітати школярів з нагоди Останнього дзвоника прийшло багато гостей: батьки, рідні, друзі, мешканці села, а також голова села Геревич М.М., отець Богдан Лийза, колишній директор Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гранчак В.М.
Найменші учні школи привітали випускників із завершенням навчання у школі веселими віршами. Одинадцятикласники випустили у небо різнокольорові повітряні кульки, загадавши бажання, які необмінно здійсняться.
Хвилюючим та емоційним був прощальний шкіьний вальс, у якому кружляли випускники.
Останній дзвінок у школі - перший дзвінок дорослого життя!

Щасливої дороги, дорогі випускники!


ФОТО

Переглядів: 955 | Додав: Cristal | Рейтинг: 4.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar