Головна » 2018 » Октябрь » 15
Like
0

Осінь - ідеальний час для спостережень, творчості та пізнання нового. П'ятий тиждень навчання першокласників Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів був присвчений самей цій порі. Протягом тижня учнів навчались спостерігати за явищами природи, аналізуючи їх взаємозв'язки, попрактикувались у створенні композицій з природних матеріалів, стали учасниками шкільного Свята Осені. Під час уроків використовувались пальчикові та рухливі ігри, що сприяють розвитку уваги, пам'яті, уяви та фантазії. Учні замальовували осінні розмальовки та створювали лепбуки.
6 тиждень осені - майже її середина. На цьому тижні ми святкували День захисника України та День українського козацтва. Завданнями, які потрбіно було реалізувати цього тижня були - допомога дітям в усвідомленні себе і своєї родини як частини Батьківщини, ваховання поваги до українських воїнів захисників, формування шанобливого ставлення до держаних символів України та української історії. Протягом тижня маленькі першачки  разом з учителькою Фекете Т.І. вивчали вірші, прислів'я т ... Читати далі

Переглядів: 536 | Добавил: Cristal | Дата: 15.10.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

14 жовтня в Україні відзначають одразу три свята - День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України.
Про козаків написано багато наукових праць і художніх творів, знято безліч фільмів. Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Через козацтво створювалася наша історія, і кожен з нас не тільки причетний, а й відповідальний за неї.
Тож напередодні цього чудового свята, 11-12 жовтня 2018 року, класні керівники та класоводи Макарівської ЗОШ І – ІІІ ступенів провели усні журнали, бесіди «Ми – нащадки козацької слави», спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських - козаків. ... Читати далі

Переглядів: 689 | Добавил: Cristal | Дата: 15.10.2018 | Коментарі (0) Поділитися: