Головна » 2018 » Октябрь » 26
Like
3

Шановні батьки!
Адміністрація Макарівської ЗОШ І - ІІІ ступенів інформує Вас, що  з 29 жовтня по 4 листопада 2018 року у вашої дитини осінні канікули. Класними керівниками проведено цикл профілактичних бесід з техніки безпеки та попередження дитячого травматизму. Звертаємо Вашу увагу на організацію відпочинку вашої дитини під час канікул. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своєму сину чи доньці. Залучайте до виконання домашніх обов'язків.Тримайте під контролем проведення дозвілля дитини за межами дому. Проводьте роз'яснювальні бесіди. Обмежте перебування Вашої дитини за межами дому у вечірній час. Не дозволяйте дітям відвідувати місця, де вживають спиртні напої.

З повагою адміністрація школи 

ПАМ'ЯТКА УЧНЯМ НА ОСІННІ КАНІКУЛИ
Не спричиняй горя та неприємностей рідним і близьким, не засмучуй вчителів!

     Ідучі на канікули, ПАМ'ЯТАЙ:

- Про дозвіл гуляти лише у призначених для цього місцях: на ігрових майданчиках, біля будинків, школи, ... Читати далі

Переглядів: 684 | Добавил: Cristal | Дата: 26.10.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

Сьомий навчальний тиждень НУШ ("Ми - підприємливі") у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був присвячений дослідженню дуже цікавого явища  - підприємливості. Першачки дізнались, що таке підприємливість, яких людей можна назвати підприємливими та як розвивати відповідн якості. А також - пропонувати та відстоювати власні ідеї, взаємодіяти з іншими  дітьми у групі, приймаючи спільні рішення. Протягом тижня учні 1-го класу під керівництвом вчительки Фекете Т.І. виконували ряд вправ для вивчення та засвоєння нового матеріалу, а саме: "Хто як вітається", "Я і майбутнє", "Що пішло не так?", "Добери нову назву" та інші.
Темою восьмого тижня НУШ стала тема: "Техніка, яка допомагає". Під час вивчення цієї теми учні намагались розібратись із поняттям техніки та технічного обладнання, яке допомагає в побуті, навчились використовувати найпростіші прилади, організовувати робоче місце, дотримуватись правил безпечної поведінки в побуті, громадських місцях, на природі. Учні переглянул ... Читати далі

Переглядів: 833 | Добавил: Cristal | Дата: 26.10.2018 | Коментарі (0) Поділитися: