Головна » 2018 » Октябрь » 26 » Цікаво навчатись, граючи. 7-8 тиждень НУШ в Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
17:39 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Цікаво навчатись, граючи. 7-8 тиждень НУШ в Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Сьомий навчальний тиждень НУШ ("Ми - підприємливі") у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був присвячений дослідженню дуже цікавого явища  - підприємливості. Першачки дізнались, що таке підприємливість, яких людей можна назвати підприємливими та як розвивати відповідн якості. А також - пропонувати та відстоювати власні ідеї, взаємодіяти з іншими  дітьми у групі, приймаючи спільні рішення. Протягом тижня учні 1-го класу під керівництвом вчительки Фекете Т.І. виконували ряд вправ для вивчення та засвоєння нового матеріалу, а саме: "Хто як вітається", "Я і майбутнє", "Що пішло не так?", "Добери нову назву" та інші.
Темою восьмого тижня НУШ стала тема: "Техніка, яка допомагає". Під час вивчення цієї теми учні намагались розібратись із поняттям техніки та технічного обладнання, яке допомагає в побуті, навчились використовувати найпростіші прилади, організовувати робоче місце, дотримуватись правил безпечної поведінки в побуті, громадських місцях, на природі. Учні переглянули цікаві мультфільми, що розповідають про роботу та роль приладів у житті людини, робили веселі аплікації, відгадували загадки про побутову техніку.
Цікаво навчатись, граючи. Діти не тільки весело та активно провели час, але й розширили свої знання з легкістю та захопленням.

ФОТО

Переглядів: 834 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar