Головна » 2018 » Ноябрь » 16
Like
0

Вже традиційною формою роботи в школі стали предметні тижні. З метою покращення знань про природу, розвитку відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук та згідно з річним планом роботи школи з 12 по 16 листопада 2018 року у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень біології та хімії.
12 листопада на шкільній лінійці було оголошено про відкриття предметного тижня. Під  керівництвом вчителів Черешня Н.І та Делеган Н.І. учні школи приймали участь у цікавих уроках та позакласних заходах. 
На початку тижня проведено конкурс на кращий плакат та стіннівку на екологічну тематику для учнів 7-9 класів.
13 листопада вчителькою біології Черешня Н.І. проведено інтелектуально-розвжальну гру "Ерудит" та відкритий урок у 5-му класі "Сторінками Червоної книги". Учні розповідали про зникаючі види рослин та тварин нашої Батьківщини, а також про заходи з відновлення та збереження рідної природи.
14 листопада учні 7-8 класів взяли участь у КВК, який підгтувала вчителька хімії Делеган Н.І.. Дві команди "Сонечко" та "Професори" змагались за перемогу, виконуючи цікаві завдання.
15 листопада Черешня Н.І. провела відео-урок "Екологічними стежками Закрпаття", що захопив одинадцятикласників розповдями про рідний край, його екологію, флору та фауну. ... Читати далі

Переглядів: 508 | Добавил: Cristal | Дата: 16.11.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Згідно плану роботи  щороку, протягом жовтня-листопада, у нашій школі проходить благодійна акція "Милосердя". Учні приносять сезонні овочі, консервацію та крупи, які волонтерський загін разом із педагогом-організатором Гузинець Н.І. відвозять в лікарню Червоного Хреста в с.Ракошино. Добро і милосердя починається із кожного з нас. Нехай частинка домашнього тепла зігріє душі тих, хто потребує нашої допомоги. Адмінстрація школи висловлює велику подяку учням, батькам та всім, хто долучився жо проведення акції! ... Читати далі

Переглядів: 391 | Добавил: Cristal | Дата: 16.11.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

Останнім часом слово „толерантність” набуло значної популярності і стало міжнародним терміном і важливим поняттям у проблематиці миру. У виховному просторі тема „толерантність” відіграє велике значення. У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу  з 12 по 16 листопада у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено  «ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ».
Протягом тижня робота педагогічного колективу та практичного психолога Шебела Марини Іванівни була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, ... Читати далі

Переглядів: 687 | Добавил: Cristal | Дата: 16.11.2018 | Коментарі (0) Поділитися: