Головна » 2018 » Ноябрь » 16 » Тиждень біології та хімії у Макарівській ЗОШ
16:41 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень біології та хімії у Макарівській ЗОШ

Вже традиційною формою роботи в школі стали предметні тижні. З метою покращення знань про природу, розвитку відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук та згідно з річним планом роботи школи з 12 по 16 листопада 2018 року у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень біології та хімії.
12 листопада на шкільній лінійці було оголошено про відкриття предметного тижня. Під  керівництвом вчителів Черешня Н.І та Делеган Н.І. учні школи приймали участь у цікавих уроках та позакласних заходах. 
На початку тижня проведено конкурс на кращий плакат та стіннівку на екологічну тематику для учнів 7-9 класів.
13 листопада вчителькою біології Черешня Н.І. проведено інтелектуально-розвжальну гру "Ерудит" та відкритий урок у 5-му класі "Сторінками Червоної книги". Учні розповідали про зникаючі види рослин та тварин нашої Батьківщини, а також про заходи з відновлення та збереження рідної природи.
14 листопада учні 7-8 класів взяли участь у КВК, який підгтувала вчителька хімії Делеган Н.І.. Дві команди "Сонечко" та "Професори" змагались за перемогу, виконуючи цікаві завдання.
15 листопада Черешня Н.І. провела відео-урок "Екологічними стежками Закрпаття", що захопив одинадцятикласників розповдями про рідний край, його екологію, флору та фауну.
16 листопада Делеган Н.І. провела відкритий урок з хімії у 8-му класі на тему: "Електронна природа хімічного зв'язку. Електронегативність". На уроці учні ознайомились з поняттями  "катіонів", "аніонів", "валентності", "електронегативності" ; повторили попередні теми та розв'язували хімічні задачі. Розповідь вчительки супроводжувалась переглядом відеоматеріалів.
Сподіваємось, що проведені заходи допоможуть розширити світогляд  учнів, розвинути їх творчі здібності та дослідницькі навички і сприятимуть зростанню інтересу до вивчення природничих наук.

ФОТО

Переглядів: 511 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar