Головна » 2020 » Ноябрь » 16
Like
0

З давніх-давен людина пізнавала навколишній світ, а також займалася освітою, вихованням, вчилась жити з людьми. Скільки людина існує як цивілізована особистість, стільки, мабуть, існує і поняття толерантності. А як така вона продекламована Декларацією принципів толерантності, затвердженою Резолюцією Генеральної Конференції ЮНЕСКО 16 листопада 1995 року. З тих пір цей день щороку відзначається по всій планеті як Міжнародний день толерантності.
Ми всі різні, але ми — рівні. Кожна людина має право жити в мирі. А це означає, що бути толерантним не значить залишатися пасивним перед обличчям расизму, ксенофобії, гендерної або расової дискримінації, насильства тощо, або ж мовчати, коли люди стикаються із жорстоким ставленням.
16 листопада у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу у  Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено  виховні західи на тему: «Ми різні, але ми — рівні», « Толерантність врятує світ», «Планета Толерантності», «Світ починається з добра» . ... Читати далі

Переглядів: 225 | Добавил: Cristal | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0) Поділитися: