Головна » 2020 » Ноябрь » 16 » Міжнародний день Толерантності
18:44 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Міжнародний день Толерантності

З давніх-давен людина пізнавала навколишній світ, а також займалася освітою, вихованням, вчилась жити з людьми. Скільки людина існує як цивілізована особистість, стільки, мабуть, існує і поняття толерантності. А як така вона продекламована Декларацією принципів толерантності, затвердженою Резолюцією Генеральної Конференції ЮНЕСКО 16 листопада 1995 року. З тих пір цей день щороку відзначається по всій планеті як Міжнародний день толерантності.
Ми всі різні, але ми — рівні. Кожна людина має право жити в мирі. А це означає, що бути толерантним не значить залишатися пасивним перед обличчям расизму, ксенофобії, гендерної або расової дискримінації, насильства тощо, або ж мовчати, коли люди стикаються із жорстоким ставленням.
16 листопада у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу у  Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено  виховні західи на тему: «Ми різні, але ми — рівні», « Толерантність врятує світ», «Планета Толерантності», «Світ починається з добра» .
У фойє школи було  розміщено вислови мудреців та видатних людей про терпіння і терпимість до інших.
Метою заходів було закликати всіх учасників освітнього процесу до миру, єдності та поваги один до одного. Діти із задоволенням створювали власні Емблеми Толерантності.
Всі люди на землі різні, за зовнішністю, характером, за можливостями або здібностями. Але ніколи не можна забувати, що за будь-яких обставин і в будь-якій ситуації ми повинні залишатись людьми і пам'ятати, що нас оточують такі ж люди: кожен зі своїми власними особливостями характеру або рисами зовнішності.

ФОТО

Переглядів: 223 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar