Головна » 2020 » Декабрь » 25
Like
0

З метою організації цікавого та змістовного дозвілля дітей під час календарно-обрядових свят зимового циклу, напередодні новорічно-різдвяних свят, виховання молодого покоління в дусі поваги до народних традицій у нашій школі пройшов ряд заходів, присвячених святкуванню новорічно-різдвяних свят, так званий святковий калейдоскоп «Від Миколая до Йордана».
 Адже новорічні та різдвяні свята – це очікування дива та здійснення найзаповітніших мрій. Учні та  вчителі  нашої школи почали готуватися до них із середини грудня. Виготовляли ялинкові прикраси, випускали газети, оформляли класні кімнати. У вестибюлі школи було створено своєрідне новорічне панно із сніжинок та витинанок, візерунки на вікнах у кожному класі теж нагадували про прихід новорічних свят.
А розпочався календар зимових свят у школі  фестивалем  ялинок та новорічно-різдвяних композицій (у рамках шкільної екологічної акції «Букет замість ялинок»). Активними учасниками фестивалю стали учні початкової школи. Ялинки вийшли гарними, яскравими, веселими і протягом усіх новорічних свят радували нас своїм вбранням. ... Читати далі

Переглядів: 189 | Добавил: Cristal | Дата: 25.12.2020 | Коментарі (0) Поділитися: