Головна » 2020 » Декабрь » 25 » Калейдоскоп Новорічно-Різдвяних свят
19:31 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Калейдоскоп Новорічно-Різдвяних свят

З метою організації цікавого та змістовного дозвілля дітей під час календарно-обрядових свят зимового циклу, напередодні новорічно-різдвяних свят, виховання молодого покоління в дусі поваги до народних традицій у нашій школі пройшов ряд заходів, присвячених святкуванню новорічно-різдвяних свят, так званий святковий калейдоскоп «Від Миколая до Йордана».
 Адже новорічні та різдвяні свята – це очікування дива та здійснення найзаповітніших мрій. Учні та  вчителі  нашої школи почали готуватися до них із середини грудня. Виготовляли ялинкові прикраси, випускали газети, оформляли класні кімнати. У вестибюлі школи було створено своєрідне новорічне панно із сніжинок та витинанок, візерунки на вікнах у кожному класі теж нагадували про прихід новорічних свят.
А розпочався календар зимових свят у школі  фестивалем  ялинок та новорічно-різдвяних композицій (у рамках шкільної екологічної акції «Букет замість ялинок»). Активними учасниками фестивалю стали учні початкової школи. Ялинки вийшли гарними, яскравими, веселими і протягом усіх новорічних свят радували нас своїм вбранням.
Ще одне свято, від якого ми чекаємо на зустріч з дивами- День св. Миколая Чудотворця. В цей день учні початкових класів отримали традиційні подаруночки від Святого Миколая за те, що весь рік були чемними та слухняними, адже чемність та щирість прикрашають людину краще за будь-які оздоби. А ще, окрім подарунків,  відбулося свято «Завітай до нас, святий Миколаю!».
Новорічно-Різдвяний цикл свят– це винятково багатий, веселий, радісний період. 24 грудня учні 5 класу провели презентацію проєкта «Від Різдва до Йордана». У їх виконанні ожили давні обряди та звичаї українців, прозвучали народні пісні. Вийшла чудова сучасна вистава, адже набутий тисячоліттями досвід залишається і сьогодні актуальним: це і вбрання, де кожна деталь – як символ, і, звичайно ж, чарівні українські пісні, що прославляють прості людські цінності.
Дорогі діти, шановні колеги, працівники школи, батьки! Вітаємо вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Для всіх нас це особлива пора, коли в кожній оселі панують радість і веселощі, коли близькі люди збираються разом. Це час, коли ми забуваємо про всі негаразди, турботи і об’єднуємось навколо головних цінностей: любові до батьків і дітей, до свого міста і своєї країни. Ми сподіваємось на те, що в наступному році все буде краще, що на нас чекають успіх і добробут, що всі бажання обов’язково здійсняться. Ми щиро бажаємо, щоб усі ваші мрії втілилися у життя, щоб разом зі святами до ваших домівок увійшли любов та благополуччя. Будьте щасливі і вірте у дива! Бажаємо вам веселого Нового року та щасливого Різдва!

ФОТО

ВІДЕО

1. "Миколай, ти до нас завітай!"

2. Новорічне щедрування

3. Привітання директора школи

Переглядів: 186 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar