Головна » 2017 » Февраль » 15 » Афганістан - то біль і смуток, чиєсь обірване життя...
15:32 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Афганістан - то біль і смуток, чиєсь обірване життя...

15 ЛЮТОГО В НАШІЙ КРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ СКОРБОТНИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ. ВСІ ТІ, ХТО ВОЮВАЛИ НА АФГАНСЬКІЙ ЗЕМЛІ І ПОВЕРНУЛИСЯ З АФГАНІСТАНУ, І ТІ, ХТО НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИЛИСЯ ТАМ, І ТІ, ХТО ВІРИЛИ В ПЕРЕМОГУ – ДОВГО ЧЕКАЛИ ЦЬОГО ДНЯ – 15 ЛЮТОГО 1989 РОКУ.
Десять років йшла неоголошена війна. У тому поході обірвалися тисячі життів молодих радянських воїнів. Часто це були хлопчаки, яких іноді тягнуло на дитячі забави, але конституційний обов’язок зробив їх солдатами. А солдати не обговорюють накази. Вони їх виконують. Там, в ущелинах і на перевалах гористого Афганістану, воїни-інтернаціоналісти довели: вони гідні продовжувачі слави ветеранів Великої Вітчизняної війни, вони – умілі їх учні.
Вірність бойовій дружбі, готовність пожертвувати собою заради товариша, безстрашність у бою, винахідливість у скрутній обстановці – це риси воїнської майстерності і доблесті були постійними супутниками цих по суті хлопчаків, одягнутих у військову форму.
З цієї нагоди учні 11 класу з класним керівником Черешня Н.І. та вчителем історії Горват О.М. провели виховну годину " Афганістан - то біль і смуток, чиєсь обірване життя..." Метою заходу було розширити знання учнів про історичні події афганської війни, виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, віддати данину пам'яті полеглим воїнам-афганцям.

Переглядів: 522 | Додав: mrsmilebeatbox | Рейтинг: 4.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar