Головна » 2017 » Февраль » 15
Like
2

15 ЛЮТОГО В НАШІЙ КРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ СКОРБОТНИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ. ВСІ ТІ, ХТО ВОЮВАЛИ НА АФГАНСЬКІЙ ЗЕМЛІ І ПОВЕРНУЛИСЯ З АФГАНІСТАНУ, І ТІ, ХТО НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИЛИСЯ ТАМ, І ТІ, ХТО ВІРИЛИ В ПЕРЕМОГУ – ДОВГО ЧЕКАЛИ ЦЬОГО ДНЯ – 15 ЛЮТОГО 1989 РОКУ.
Десять років йшла неоголошена війна. У тому поході обірвалися тисячі життів молодих радянських воїнів. Часто це були хлопчаки, яких іноді тягнуло на дитячі забави, але конституційний обов’язок зробив їх солдатами. А солдати не обговорюють накази. Вони їх виконують. Там, в ущелинах і на перевалах гористого Афганістану, воїни-інтернаціоналісти довели: вони гідні продовжувачі слави ветеранів Великої Вітчизняної війни, ... Читати далі

Переглядів: 519 | Добавил: mrsmilebeatbox | Дата: 15.02.2017 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
3

Хоча за вікном ще лютує зима, серце охоплюють гарячі почуття. Причиною цих емоцій є одне з найромантичніших свят у році - День Св. Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Любов — почуття світле і добре. Вона виявляється у почуттях любові до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця.
В День всіх закоханих, 14 лютого учні 10 класу під керівництвом класного керівника Гранчак М.Ю. підготували святковий концерт. Всі присутні поринули у чарівну атмосферу, сповнену відчуттям щастя та романтики. Зал вибухав хвилею аплодисментів під час виконання пісень та інсценізацій.
Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання. ... Читати далі

Переглядів: 473 | Добавил: mrsmilebeatbox | Дата: 15.02.2017 | Коментарі (0) Поділитися: