Головна » 2017 » Февраль » 15 » Під знаком Купідона
15:29 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Під знаком Купідона

Хоча за вікном ще лютує зима, серце охоплюють гарячі почуття. Причиною цих емоцій є одне з найромантичніших свят у році - День Св. Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Любов — почуття світле і добре. Вона виявляється у почуттях любові до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця.
В День всіх закоханих, 14 лютого учні 10 класу під керівництвом класного керівника Гранчак М.Ю. підготували святковий концерт. Всі присутні поринули у чарівну атмосферу, сповнену відчуттям щастя та романтики. Зал вибухав хвилею аплодисментів під час виконання пісень та інсценізацій.
Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
Після завершення виступу учнів з вітальним слово до всіх присутніх звернувся в.о.директора школи Гардубей М.В. та заступник директора з виховної оботи Горват О.М., які висловили велику подяку всім учасникам за їх творчу працю, талановиті виступи та той чудовий святковий настрій, який вони подарували всім присутнім.

Переглядів: 476 | Додав: mrsmilebeatbox | Рейтинг: 3.0/3 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar