Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 63 64 »
Like
3

ЗНО 2014 року

Згідно з Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2014 року, взяти участь у тестуванні зможуть тільки зареєстровані особи.

Реєстрація учасників ЗНО здійснюватиметься регіональними центрами оцінювання якості освіти з 3 січня до 5 березня 2014 року. Кожен учасник може зареєструватись для проходження зовнішнього незалежного оцінювання не більше ніж з чотирьох предметів.

Для реєстрації на ЗНО необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.

Майбутні учасники ЗНО можуть зареєструватись самостійно сформувавши комплект реєстраційних документів за допомогою спеціальної програми та відправивши реєстраційні документи пошто ... Читати далі

Переглядів: 663 | Добавил: MS_creative | Дата: 08.02.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
5

26 січня 2014 року у Закарпатській обласній філармонії відбувся підсумковий концерт вертепів.

Благодійний різдвяний гала-концерт вертепів в якому взяли участь і учні Макарівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Мукачівського району. Як переможці  3-х вертепів архидияконатів Мукачівської греко-католицької єпархії. Виступ відбувся  на сцені обласної філармонії.  Глядачі  гучними довготривалими оплесками  дякували учням за хороший змістовний виступ, за прекрасні колядки які звучали у виконанні учнів. ... Читати далі

Переглядів: 750 | Добавил: MS_creative | Дата: 02.02.2014 | Коментарі (2) Поділитися:

Like
3

22 січня цього року Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР.

22 січня 1919 року увійшло до національного календаря, як велике державне свято - День Соборності України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією, відбулась подія про яку мріяли покоління українських патріотів; на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку УНР і ЗУНР.

Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi боролися за об’єднання усiх нацiонально-демократичних сил українства, хто словом i багнетом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу. Ідея всеукраїнської єдності формувалася ще з часiв Київської Русi, Галицько-Волинської держави, визвольної вiйни ... Читати далі

Переглядів: 2393 | Добавил: MS_creative | Дата: 22.01.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
3
Переглядів: 1538 | Добавил: MS_creative | Дата: 28.12.2013 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
4

Світле, добре, багатолюдне й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя.  Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у краще своє майбутнє.  Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми. А ще в цей день діти звикли отримувати найкращі для них подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя. 

Переглядів: 824 | Добавил: MS_creative | Дата: 25.12.2013 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
6

Бурхливий розвиток програмно-технічних засобів створення, збереження й обробки інформації у світі дедалі швидше змінює орієнтації сучасного суспільства. Входження інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у різні сфери діяльності людини не оминає і галузь освіти. У зв’язку з цим особливого значення набуває переорієнтація мислення сучасного викладача на усвідомлення принципово нових вимог до його педагогічної діяльності, готовність використовувати ІКТ як допоміжний навчальний ресурс.

5 грудня 2013 року в Макарівській  ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось  засідання РДА «Школи молодого вчителя» на тему «Підготовка вчителя до  уроків  з використаннм інформаційно-комунікаційних технологій». 

Завідуюча РМК Диганич Г.І. ознайомила слухачів з планом роботи засідання. Майстер класи у групах проводили методисти РМК  Фаринич В.І.,  Возняк Л.І., Абель М.К.  ... Читати далі

Переглядів: 613 | Добавил: MS_creative | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
7

Я, Молнар Златослава, голова учнівського самоврядування «Родина» Макарівської загальноосвітньої школи І - III ступенів. Очолюю учком перший рік, але у своїй роботі керуюсь девізом :  «Я – найкращий. Ти – найкращий. І всі ті, хто з нами є найкращі» Це означає, що я поважаю і рахуюся з думкою кожного члена своєї команди, ніколи не ставлю власні інтереси і амбіції вище громадських, вважаю всіх членів учкому рівними в правах. Принциповим для моєї команди є положення: «Самі вирішили - самі зробили - самі відповідаємо»

 Елементи дорослого громадського життя моделюються в нашому навчальному закладі через учнівське самоврядування. Основна його мета - виховувати у школярів активну життєву позицію.  ... Читати далі

Переглядів: 840 | Добавил: MS_creative | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
8

Людської пам’яті мости…

Мітинг-реквієм до 80 роковин Голодомору 1932-1933 років

20 листопада учнівський та педагогічні колективи, громадськість села  вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932 - 1933 років. Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших  таких сторінок - Голодомор , який призвів до небачених безневинних  жертв. Урочистий мітинг-реквієм "Людської пам'яті мости..." присвячений пам'яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю від голоду, заподіяного  тоталітаризмом у 1932-1933 роках,  пам'яті українських сіл і хуторів, які щезли з лиця землі після найбільшої трагедії XX століття. 

У проведенні заходів з нагоди  скорботних роковин взяли участь очільники районної влади та представники відділу освіти Мукачівської райдержадміністрації: Біров О.З., заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації,  ... Читати далі

Переглядів: 681 | Добавил: MS_creative | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
4

      Кожна епоха дарує людству нові винаходи і відкриття. Але найбільшим таким винаходом було письмо. Адже саме завдяки написаному слову люди збагнули світ і  своє місце в ньому, можливість зберегти істинне знання. Продовжуючи кращі традиції писемності українського народу, виховуючи молоде покоління в любові й повазі до рідного слова, в збереженні кращих надбань світової цивілізації, 8 листопада в школі традиційно відзначався день писемності та мови "Рідна мова чиста, як роса" До проведення  свята приєдналися всі учні школи. Початківці  виступили з літературним монтажем "Звучи, рідна мово"; драматичний гурток представив сценку "Чия мова найкраща"; учні 6 та 8 класів підготували загальний сценарій "Соловїна мова серця і душі"; вокальний ансамбль доповнив свято піснями на відповідну тематику. Бібліотекар школи  оформила книжкову виставку "Від кирилиці до Кобзаря".

Переглядів: 606 | Добавил: MS_creative | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0) Поділитися: