Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 63 64 »
Like
1

Картинки по запросу ласкаво просимо до школи На виконання наказу МОН України № 367 від 16.04.2018 року "Про загальну середню освіту", листа управління освіти, молоді та спорту Мукачівської районної державної адмінстрації № 01-17/191 від 24.05.2018 року "Про роз'яснення стосовно зарахування дітей до закладів загальної средньої освіти", згідно заяв батьків та свідоцтв про народження у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів видано наказ № 55 від 29.05.2018 року "Про зарахування учнів у 1 клас".

ЗАРАХОВАНІ учнями 1-го класу чотирирічної початкової школи у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів: ... Читати далі

Переглядів: 566 | Добавил: Cristal | Дата: 31.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

У житті кожної людини є чимало пам'ятних подій. Найбільш пам'ятним для випускників - є свято Останнього дзвоника. Цьогоріч воно стало неповторним і для 16 одинадцятикласників Макарівської школи.
Малиновий передзвін останнього дзвоника відкриває випускникам нову сторінку дорослого життя і горизонти для здійснення мрій та самореалізації. Тепер головне - не помилитися, обрати свою стежку нелегкій круговерті життя, яка матиме кардинальне значення для майбутнього.
Найкращою підтримкою у житті є рідні люди та  той багаж знань, який сьогоднішні випускники виносять із стін школи і поповнюватимуть його упродовж усього життя.
Шкільне свято проходило в урочистій атмосфері. Відкрила свято та першою привітала випускників та всіх присутніх директор школи Гардубей Маріанна Володимирівна. Особливо хвилюючими і трепетними були слова привітань Маріанни Володимирівни для випускників, тому що одинадцять років тому, вона відкрила для них двері до Країни Знань, ставши їхньою першою вчителькою. Вона ділила з ними дитячі радості і печалі, перші перемоги та невдачі.
Також Маріанна Во ... Читати далі

Переглядів: 952 | Добавил: Cristal | Дата: 26.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

З наступного 2018-2019 навчального року діти зараховуватимуться до першого класу за новим Порядком зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти.
Порядок затверджений
наказом МОН України від 16 квітня 2018 року №367 "Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти".

Умови зарахування до 1 класу:
1. Заяву про зарахування дитини до першого класу закладу освіти, за яким закріплена територія обслуговування, на якій проживає ця дитина, та документи, визначені пунктом 4 розділу І подаються до відповідного закладу одним з батьків дитини особисто до 31 травня.
До заяви додаються:  
 - копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здо ... Читати далі

Переглядів: 616 | Добавил: Cristal | Дата: 19.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

Кожного року у третій четвер травня українські міста і села розквітають розмаїттям вишиванок. Вишиванка здавна була для українців не тільки предметом одягу, а й оберегом та певним символом.
У нашій школі вже традиційним стало відзначення Дня вишиванки. Учні та вчителі одягли вишиванки, на перервах звучали українські пісні. Учні 6-8 класів підготували танцювальний флешмоб "Вишивана моя Україна". На виховних годинах класні керівники ознайомили учнів з історії та цікавими фактами, народними традиціями та символами вишиванки.
Хоча погода в цей день була похмурою, школа цвіла весняними барвами, посмішками та яскравими емоціями. ... Читати далі

Переглядів: 536 | Добавил: Cristal | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

Згідно річного плану роботи школи та з метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому  з 7 по 11 травня 2018 року у Макарівській ЗОШ  І-ІІІ ступенів проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках Тижня проведено ряд тематичних заходів, а саме:
1. Оперативно-методичні наради з вчителями та вихователями ГПД щодо організації та проведення тематичного тижня;
2. Класними керівниками 1-11 класів організовано та проведено години спілкування профілактичного характеру "Дитина - пасажир", "Жити цікаво та безпечно", "Ціна необачності пішохода: відповідальність та наслідки".
3. Шкільною радою учнівського самоврядування організовано інформаційні хвилинки безпеки "Це повинен знати кожен"
4. Конкурс дитячих малюнків та плакатів "Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху"
5. Вікторини для учнів 4-7 класів на тему "Вивчи правила і знай, завжди їх ти пам'ятай!"
6. Шкільним бібліотекаре ... Читати далі

Переглядів: 678 | Добавил: Cristal | Дата: 11.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

10 травня 2018 року у нашій школі пройшли загальношкільні батьківські збори.
Директор школи Гардубей М.В. презентувала присутнім роботу педагогічного та учнівського колективу за 2017-2018 н.р., підвела підсумки роботи, представила звіт щодо діяльності та оновлення школи.
ЗДНВР Лендєл А.Л. розповіла про Новий Державний стандарт початкової школи, особливості проведення державної підсумкової атестації у 4 та 9 класах, зовнішнього незалежного оцінювання у 11 класі.
ЗДВР  Горват О.М. представила звіт щодо виховної роботи школи, діяльності гуртків, участі учнів у виховних заходах, ознайомила з правилами користування мобільними телефонами під час навчально-виховного процесу.
Приємним подарунком для батьків став святковий концерт "Мамо, я люблю тебе", присвячений Дню матері та Дню сім'ї. Діти співали, виконували хореграфічні номери, читали вірші, гуморески, грали на музичних інструментах. На згадку про свято батьки отримали невеличкі листівки- подарунки виготовлені нашими вчителями.

ФОТО

Переглядів: 730 | Добавил: Cristal | Дата: 10.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Давно відлунали канонади запеклих боїв Другої Світової війни,поросли травою давні окопи. Але щороку , ми несемо квіти ветеранам, схиляємося у пошані перед пам’ятниками спочилим солдатам, дякуємо за мирне небо, за життя , за щастя і свободу, за нашу вільну Батьківщину.
Щороку дедалі менше серед нас ветеранів, дедалі слабшими вони стають. Тому й потребують від нас більшої уваги, поваги й допомоги. 
Щороку 8-9 травня учнівський та педагогічний колектив нашої школи вшановує пам'ять загиблих воїнів Другої світової війни. Цей рік не став винятком. Напередодні свят впорядковано територію біля Обеліска Слави та Могили невідомого солдата. У шкільній бібліотеці оформлено виставку літератури "Тих днів не змовкне слава" (Мейсар Н.І.). Організовано акцію "Запали свічку пам'яті". На уроках трудового навчання учнями 5-7 класів виготовлено "Маки пам'яті" (вчитель Гузинець Н.І.). Класним керівником Мейсар Н.І. з учнями 8-го класу проведено відкритий виховний захід "Не обміліє пам'яті ріка, в серцях нащадків буде вічно жити".  Організовано екскурсії у шкільному народознавчому музеї (керівник Печора Н.І.). Вчителем історії Горват О.М. проведено годину історії "Невгасимий вогонь мужності", де учні могли дізнатися багато цікавих фактів про події Другої світової війни. Музичним керівником Варваринець Б.В. проведено музичний марафон "Свято зі сльозами на очах". Учнівський та педагогічний колектив взяли участь у проведенні мітингу-реквієму до  Дня пам'яті та примирення біля Обеліска Слави. Хвилиною мовчаннята урочистим покладанням квітів  вшановано пам'ять ... Читати далі

Переглядів: 466 | Добавил: Cristal | Дата: 09.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

Прощавай Букварику, в школі перший друже
Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже!

 

3 травня 2018 року, в учнів 1-го класу (класний керівник Геревич Зорислава Василівна), Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято Букваря. Свято, на якому дітки попрощалися зі своїм першим підручником.
З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували веселі номери! А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Учні всім продемонстрували чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року. Кожна дитина з радістю та гордістю говорить про значення рідної мови в житті людини, про любов до неньки України! А як чудово наші малюки співали пісень, супроводжуючи кожне слово танцями й веселими посмішками!

... Читати далі

Переглядів: 349 | Добавил: Cristal | Дата: 03.05.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України (далі – Міністерство) №176 від 21 лютого 2018 року «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти, № 331 від 06 квітня 2018 року "Про видання частини навчальної літератури для закладів загальної середньої освіти за кошти Державного бюджету України у 2018 році" та дотримуючись інструктивно-методичні рекомендацій, затверджені листом Міністерства №1/9-222 від 11 квітня 2018 року «Про забезпечення виконання наказу Міністерства освіти і науки України 21 лютого 2018 року № 176», з 17 по 25 квітня 2018 року педагогічні працівники Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на веб-сайті Інституту модернізації змісту освіти мали можливість ознайомитись з електронними версіями оригінал-макетів підручників для 5 і 10 класів.
25 квітня 2018 року ... Читати далі

Переглядів: 424 | Добавил: Cristal | Дата: 30.04.2018 | Коментарі (0) Поділитися: