Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 63 64 »
Like
3

26 лютого 2018 року у шкільній бібліотеці пройшов Конкурс читців поезії Лесі Українки, присвячений 147-річниці від Дня народження поетеси. Під керівництвом бібліотекара Мейсар Н.І. у конкурсі взяли участь 16 конкурсантів. Вони продемонстрували високий рівень виконавської майстерності, сценічну культуру, яскраву індивідуальність та оригінальну манеру виконання.
За підсумками конкурсу усі учасники нагроджені подяками та грамотами.

ФОТО

Переглядів: 501 | Добавил: Cristal | Дата: 27.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

Кожного року учні нашої школи приймають активну участь у проведенні різноманітних конкурсів. Винятком не стало і цьогорічне проведення Всеукраїнського інтерактивного природничого конкурсу "Колосок". Метою проведення цього конкурсу є розвиток у школярів інтетересу до природничих наук. 
За підсумками конкурсу учні 3-4 класів нашої школи нагороджені "Золотим" та "Срібним" колосками, а вчителі-організатори - подяками.

ФОТО

Переглядів: 464 | Добавил: Cristal | Дата: 26.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

Рідна мова – це мова народу, вона передає досвід пращурів для нащадків. Це – скарбниця народної мудрості, криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмочок надії.
21 лютого 2018 року в Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови.
В цей день учні школи брали участь у конкурсі читців, де декламували вірші відомих українських поетів про Україну , про родину та українську мову; згадували її трагічну долю, демонстрували її красу і велич та своє шанобливе ставлення до рідної українької мови.

... Читати далі

Переглядів: 537 | Добавил: Cristal | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський розвиток держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь. Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні.
З нагоди цієї дати у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено ряд заходів, присвячених вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні:
 - Класними керівниками та класоводами проведено виховні уроки мужності «Герої нашого часу»;
 - Бібліотекарем школи організовано виставку літератури «Небесна сотня. Герої не вмирають!»
 - Вчителем історії Горват О.М. проведено засідання круглого столу «А Сотня вже злетіла в небеса…»
 - Проведено загальношкільну лінійку, де хвилиною мовчання вшановано подвиг учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.
 - Для учнів 5-11 класів організовано перегляд документальних фільмів «Зима що нас змінила», «Хоробрі серця. Дебальцеве»
Метою заходів було не тільки бажання нагадати учням про ці визначальні події у новітній історії України, а й виховувати в них патріотичну свідомість, любов до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.

... Читати далі

Переглядів: 520 | Добавил: Cristal | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

На виконання рішення колегії Міністерства освіти і науки України (далі – Міністерство) від 21 грудня 2017 року (протокол № 9/2-19) «Про надання грифа “Рекомендовано Міністерством освіти і науки України” підручникам для 5 класу закладів загальної середньої освіти та видання їх за кошти державного бюджету у 2018 році», Міністерство направило закладам загальної середньої освіти інструктивно-методичні рекомендації щодо вибору та замовлення підручників для 5 класу, затверджені листом Міністерства №1/9-79 від 06 лютого 2018 року «Про вибір і замовлення підручників для 5 класу».
З 05 по 11 лютого 2018 року педагогічні працівники ознайомилися на веб-сайті Інституту модернізації змісту освіти з електронними версіями оригінал-макетів доопрацьованих відповідно до чинних навчальних програм підручників для 5 класу.
13 лютого 2018 року на засіданні педагогічної ради члени педагогічного колективу Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів схвалити вибір проектів підручників з навчальних предметів для 5 класу на 2018/2019 навчальний рік.

Вибір підручників для 5 класу

... Читати далі

Переглядів: 483 | Добавил: Cristal | Дата: 14.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

У Макарівській школі І-ІІІ ступенів стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки вчителі організували Тиждень початкових класів, який проходив з 5 по 8 лютого 2018 року. У цей період кабінети початкової школи були схожі на вулики, де плідно та згуртовано працювали вчителі та учні. Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.
Девіз тижня: «Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий». У рамках Тижня початкових класів було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.
З першого дня молодші школярі занурилися в круговерть подій. Розпочався Тиждень змістовною та яскравою лінійкою «Ми діти твої, Україно», учасниками якої стали вихованці ГПД 3-4 класів (вихователь Горват Н.В.).
Класовод 2 класу Геревич А.І. провела інтегрований урок-казку з літературного читання на тему: «Незвичайні вчинки. П. Воронько. «Казка про рук ... Читати далі

Переглядів: 490 | Добавил: Cristal | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

6 лютого 2018 року у нашій школі відзначено День безпечного Інтернету, який у цьому році проходив під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».
Цей захід є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі, це час поділитися важливою інформацією, щоб учні могли досліджувати Інтернет безпечно і скористалися позитивним досвідом експертів.
В цей день було проведено цілий ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет. ... Читати далі

Переглядів: 422 | Добавил: Cristal | Дата: 07.02.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1
Переглядів: 486 | Добавил: Cristal | Дата: 29.01.2018 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.
З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України 22 січня у нашій школі організовано та проведено ряд заходів:
-відкрита виховна година у 8 класі (класний керівник Мейсар Н.І): «Україна – держава соборна, одна на всіх, як оберіг»;
-книжкова тематична виставка літератури в шкільній бібліотеці “Соборна Україна: від ідеї до життя”; ... Читати далі

Переглядів: 506 | Добавил: Cristal | Дата: 22.01.2018 | Коментарі (0) Поділитися: