Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 63 64 »
Like
4

З урахуванням пропозицій педагогічних працівників, учнів та батьків, з метою приведення навчальних планів у відповідність до Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти та забезпечення умов для здобуття якісної освіти Міністерство освіти і науки України внесло зміни до Типових навчальних планів для основної школи. 

Накази та листи Міністерства

Лист Міністерства №1/9-303 від 11.06.2014 "Про навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів  та структуру 2014/2015 навчального року"

Наказ Міністерства № 664 від 29.05.2014 "Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 03.04.2012 р. № 409"  ... Читати далі

Переглядів: 616 | Добавил: NS_creative | Дата: 12.07.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
6

Шановні українці!

Щиро вітаємо Вас з визначним святом — Днем Конституції України!
Нехай в цей урочистий день всюди панує мир, міцніє почуття гордості за свою країну та її Основний Закон! 
Бажаємо Вам впевнено йти по дорозі життя, обраній Вами за покликом серця. Нехай не міліє джерело Вашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, наснаги і впевненості у власних силах та переконаннях.
Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам  творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.
 
Від усієї душі зичимо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, миру та благополуччя, звершення усіх планів заради світлого майбуття рідної України!
Адміністрація школи.
 

Переглядів: 687 | Добавил: MS_creative | Дата: 28.06.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
5

Особливою та приємною подією для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів нашого району 18 червня став Круїз по рідному Закарпатті. Організаторами цього круїзу стали методисти Мукачівського відділу освіти Тулюк Ольга Іллівна та Абель Марина Карлівна. Поїздка була неймовірно чудова, весела та пізнавальна! Цю поїздку запам’ятаємо надовго!

Мандрівка дуже сподобалась. Залишилась маса позитивних вражень. А саме:
- Ши́піт — водоспад в Українських Карпатах, на північних схилах гірського масиву Полонина Боржава, при підніжжі гори Гемби;
- памятник останньому Опришку;
- село Колочава, музей Старе село;
- музей лісосплаву; ... Читати далі

Переглядів: 623 | Добавил: NS_creative | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
8

Міністерством освіти і науки розроблені рекомендації щодо навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів та структури 2014/2015 навчального року.
У наступному навчальному році міністерство рекомендує організувати навчальні заняття за семестровою системою: І семестр - з 1 вересня до 26 грудня, ІІ семестр – з 12 січня до 29 травня.
Осінні канікули рекомендовано провести з 27 жовтня до 2 листопада, зимові - з 29 грудня до 11 січня, весняні - з 23 до 29 березня.
Навчальний рік випускників початкової, основної та старшої школи буде завершено проведенням державної підсумкової атестації.
Шкільні іспити учнів 4-х класів відбудуться у вигляді підсумкових контрольних робіт
з 12 до 21 травня з трьох предметів: читання, української мови та математики.
Державна підсумкова атестація дев’ятикласників відбудеться у період з 1 до 8 червня.
Випускники шкіл складуть шкільні іспити з 22 до 28 ... Читати далі

Переглядів: 728 | Добавил: MS_creative | Дата: 16.06.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
3

                                                        Шановні колеги!
З нагоди величного християнського свята святої  Трійці, яке з прадавніх часів серед нашого народу величають ще й Зеленими святами, прийміть найщиріші побажання щастя, добра і любові. У день П’ятидесятниці Святий Дух зійшов на апостолів, окрилив і надихнув їх нести у світ істину, правду і любов до ближнього. Цього дня разом із запашною зеленню в наші домівки входить мир, злагода і Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, щирістю, душевним теплом. Нехай свята Трійця єднає, надихає, осяює, освячує та береже кожного з нас на дорозі правди і взаєморозуміння.

Веселих і радісних свят! 
З повагою, адміністрація школи

Переглядів: 615 | Добавил: MS_creative | Дата: 08.06.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
15

Ось і настав цей сумний час – прощання з початковою школою.

1 червня 2014 року в нашій школі відбулося свято «Прощавай, початкова школо!», на яке були запрошені представники адміністрації школи, батьки та вчителі.
        
Учні підготували чудовий святковий концерт, в ході якого початківці-випускники читали святкові вірші, співали чудові пісні. Учні продемонстрували свої артистичні здібності, творчі досягнення. Батьки та вчителі були враженні сердечністю їхніх привітань та щирістю побажань.  Класний керівник Фекете Т.І. виступила з подякою батькам юних випускників за розуміння та підтримку, яку вони проявляли  протягом чотирьох навчальних років і привітала своїх вихованців теплими словами. Захід було проведено в веселій атмосфері та різноманітності художніх номерів. Директор школи Гранчак В.М., привітав всіх присутніх та нагородив кожного учня  дипломом випускника початкової школи. Зі словами подяки виступив заступник директора школи  з ВР Мейсар С.Ф. який побажав їм не забувати свою першу вчительку та наполегливо працювати для досягнення найвищих результатів у навчанні, безперешкодно долати нові вершини, збагачувати світ своїх знань, ... Читати далі

Переглядів: 722 | Добавил: MS_creative | Дата: 01.06.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
9

Шановні випускники, вчителі, учні та батьки!

Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!

Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Це особливо урочистий, зворушливий і незабутній день. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших:  взято першу сходинку на шляху пізнання.  Для багатьох учнів  - це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам'ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у нове, доросле та самостійне життя.

Дорогі випускники! Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Сьогодні ви маєте нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озброюють своїх учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами ... Читати далі

Переглядів: 733 | Добавил: NS_creative | Дата: 30.05.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
7

Протягом 90 хвилин учні 11-х класів мають написати переказ з української мови

Міністр освіти і науки Сергій Квіт у прямому ефірі Першого Національного каналу України та Національної радіокомпанії України оголосив номер завдання державної підсумкової атестації з української мови для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Текст № 47 «Війна закінчилася» (ст. 80-81).

Державна атестація з української мови є обов’язковою для учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів і буде проведена у формі переказу тексту. Цього року варіант переказу буде обраний з 53 текстів, що запропоновані у Збірнику переказів для державної підсумкової атестації з української мови.
Обсяг текстів для переказів відповідає вимогам чинної програми і складає від 350 до 450 слів.
На виконання завдання 
ДПА ... Читати далі

Переглядів: 683 | Добавил: MS_creative | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
7

Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.
Прийміть до серця світ природи –
Прекрасне буде всіх життя!

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім’ї, «материнська школа» повинна сформувати у дитини перші уявлення про навколишній світ і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини.
Виховання в сім’ї залежить від загальної культури батьків, яким гарантується право вільного доступу до інформації про стан довкілля, про якість харчових продуктів і предметів побуту, а також право на її поширення.Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. 
З 12  по 16 травня  у школі було проведено Тиждень  знань  з основ  безпеки  життєдіяльності  в  ході  якого  були  здійснені  такі  заходи:
- батьківські  збори,  на  яких  обговорено  питання  покращення  нагляду  за  дітьми,  попередженя  дитячих  пустощів  та  травмування  дітей, протипожежної  безпеки  в побуті. ... Читати далі

Переглядів: 964 | Добавил: MS_creative | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0) Поділитися: